Bouwradio aldi kopen? Deze mogelijkheden heb je!

Wanneer je gaat bouwen of klussen is een lekker muziekje op de achtergrond geen overbidge luxe. Het maakt het klussen en bouwen namelijk een stuk leuker en gezelliger. Veel gepassioneerde klussers en professionals kopen een aldi bouwradio. Deze radio’s zijn relatief goedkoop en zorgen de gehele dag voor lekkere heldere muziek. Bekijk hier de top 10 bouwradios van dit moment. 

De aldi heeft in 2018 haar bouwplaats radio op de markt gebracht. Deze was vekrijgbaar vanaf 50 euro en was een robuuste radio met spatwaterdichte behuizing. De bouwplaatsradio was vekrijgbaar in drie verschillende kleuren: geel, zwart en Makita goren.  Je had een opslag van20 zenders en een 4400mAh Li-iojn accu waarmee je tien uur naar muziek kon luisteren. Ook had je een beschermingsvak voor je telefoon  en wordt de accu automatisch opgeladen wanneer je hem gebruikt. Voor 50 euro mag je natuurlijk niet teveel verwachten maar de Aldi bouwradio was een prima bouwradio.  En je leest het inderaad goed, want de aldi bouwradio was goed. Hij is helaas niet meer te vekrijgen en daarom hebben we een lijstje met alternatieven voor je gemaakt!

Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn omdat er genoeg alternatieven werkradio’s zijn. En deze zijn eigenlijk een stuk beter dan de bouwradio’s van Aldi. Wie wil dat nou niet? Dus was jij nou op zoek naar een Aldi bouwradio? Niet getreurd. Wij gaan je helpen bij het vinden van een alternatief. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief zijn er wat ons betreft eigenlijk 3 opties. Voordat we je deze geven willen je eerst erop attenderen dat wij een bouwradio keuzehulp hebben gemaakt. De keuzehulp werkt heel makkelijk. Je beantwoord 3 vragen en vervolgens weet jij precies welke bouwradio je moet hebben. De bouwradio keuzehulp is hieronder te vinden.

[h5p id=”1″]

Andere opties voor Aldi bouwradio?

Geen behoefte om een keuzehulp te doen en op zoek naar het alternatief voor de Lidl bouwradio. Wij hebben zoals gezegd drie opties als alternatief voor de Silvercrest en Parkside radio van Lidl. De radio’s die wij hebben uitgekozen beschikken over dezelfde functionaliteiten en zitten ongeveer in dezelfde prijsklasse.

  1. Optie 1: De Makita DMR112 DAB+.

Op nummer 1 als alternatief voor de MD84517o bouwradio van Aldi staat wat ons betreft. De Makita DMR112 DAB+. Deze radio beschikt over alles wat je nodig hebt. Waterdicht, stofbestendig en kan tegen een stootje. Daarnaast is het geluid van de radio loepzuiver en kan je hem zowel koppelen met bluetooth.

Makita DMR 112 DAB+
  1. Alternatief 2: De Perfectpro Rockbox.

Op nummer 2 staat de Perfect Pro Rockbox. Deze radio is iets voordeliger dan de bouwradio van Makita, maar zeker niet minder. Het beschikt over alles wat je nodig hebt tijdens het klussen of bouwen: bluetooth, DAB+ en wekt op accu.

  1. Optie 3: Perfect Pro DABPRO

Het laatste alternatief voor de Aldi bouwradio is de Perfect Pro DABPRO. Deze radio is het voordeligst van alle drie en komt daarmee in de buurt van de radio van lidl. Daarnaast beschikt het over dezelfde functies.

Bouwradio