Bouwradio van Lidl kopen? Dit zijn je opties

Wanneer je gaat klussen of bezig met op de bouwplaats mag een lekker muziekje op de achtergrond niet ontbreken. Veel mensen kiezen daarom voor ene lidl bouwradio. Deze bouwradio’s zijn relatief goedkoop en doen wat ze moeten doen: ze kunnen tegen een stootje, zjin water en stofbestendig en voorzien elke bouwplaats van heerlijke muziek. Bekijk hier de top 10 bouwradios. 

Lidl heeft twee soorten bouwradio’s uitgebracht. Dit zijn de Silvercrest bouwplaats radio met DAB+, ingebouwde AUX kabel en bluetooth en de Parkside bouwradio. Deze twee radio’s lijken enorm op elkaar zijn ook allebei rond de 70 euro. Voor dat geld krijg je een prima goedkope bouwradio alleen is er echter een probleem. De bouwradio’s van Lidl zijn namelijk heel moeilijk te verkrijgen. Online zijn ze uitverkocht en ook in de winkel van Lidl staan ze zelden.

Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn omdat er genoeg alternatieven werkradio’s zijn. Soms zelf nog wel beter en voordeliger. Wie wil dat nou niet? Dus was jij nou op zoek naar een Lidl bouwradio? Niet getreurd. Wij gaan je helpen bij het vinden van een alternatief. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief zijn er wat ons betreft eigenlijk 3 opties. Voordat we je deze geven willen je eerst erop attenderen dat wij een bouwradio keuzehulp hebben gemaakt. De keuzehulp werkt heel makkelijk. Je beantwoord 3 vragen en vervolgens weet jij precies welke bouwradio je moet hebben.

[h5p id=”1″]

Alternatieven voor de lidl bouwradio?

Geen behoefte om een keuzehulp te doen en op zoek naar het alternatief voor de Lidl bouwradio. Wij hebben zoals gezegd drie opties als alternatief voor de Silvercrest en Parkside radio van Lidl. De radio’s die wij hebben uitgekozen beschikken over dezelfde functionaliteiten en zitten ongeveer in dezelfde prijsklasse.

  1. Alternatief 1: De Makita DMR112 DAB+.

Op nummer 1 als alternatief voor de Parkside en Silvercrest bouwradio van Lidl staat wat ons betreft. De Makita DMR112 DAB+. Deze radio beschikt over alles wat je nodig hebt. Waterdicht, stofbestendig en kan tegen een stootje. Daarnaast is het geluid van de radio loepzuiver en kan je hem zowel koppelen met bluetooth.

Makita DMR 112 DAB+
  1. Alternatief 2: Perfectpro Rockbox.

Op nummer 2 staat de Perfect Pro Rockbox. Deze radio is iets voordeliger dan de bouwradio van Makita, maar zeker niet minder. Het beschikt over alles wat je nodig hebt tijdens het klussen of bouwen: bluetooth, DAB+ en wekt op accu.

  1. Alternatief 3: Perfect Pro DABPRO

Het laatste alternatief is de Perfect Pro DABPRO. Deze radio is het voordeligst van alle drie en komt daarmee in de buurt van de radio van lidl. Daarnaast beschikt het over dezelfde functies.

Bouwradio