Makita bouwradio DMR 110 review. Wel of niet kopen?

Bent u op zoek naar een bouwradio van goede kwaliteit? Dan is de Makita bouwradio DMR 110 misschien precies wat u nodig hebt. Deze radio is ontworpen voor gebruik in de bouw, tijdens het klussen of andere werkzaamheden, en hij biedt een aantal kenmerken die hem ideaal maken voor dit soort werk. In dit artikel nemen we de Makita DMR 110 onder de loep en kijken we wat hem zo’n goede keuze maakt voor professionals, doe het zelvers, vakmannen en hobby klussers. Twijfel je nog om een Makita bouwradio kopen? In dit artikel gaan we je precies vertellen wanneer je wel en wanneer je beter niet voor deze Makita radio kan gaan.

Makita DMR 110 review (kort)

Makita DMR110 DAB+
Aanbieding
7 maanden geleden

Makita DMR110 DAB+

Gratis verzending
139.00
Makita DMR110 DAB+ Bouwradio's
Beste deal op: Coolblue.nl
8Expert Score
Makita DMR 110 review

De Makita DMR110-bouwradio is de perfecte manier om op elke bouwplaats van muziek te genieten. Met zijn digitale DAB+ tuner levert de radio een ruisvrij signaal voor een plezierige luisterervaring. U kunt uw favoriete zenders in het geheugen opslaan voor snelle en gemakkelijke toegang. De bouwradio is ook spatwater- en stofdicht, met een IP-waarde van 64, zodat u hem zelfs in slechte weersomstandigheden kunt gebruiken. Als u tijdens het werk lawaaiig gereedschap moet gebruiken, zorgen de krachtige stereoluidsprekers ervoor dat de muziek nog steeds duidelijk hoorbaar is. Op de aux-ingang kunt u uw smartphone aansluiten, zodat u naar uw eigen muziek kunt luisteren. Het enige minpunt van deze radio is dat de DMR 110 niet de mogelijkheid bied om muziek via bluetooth af te spelen.

Eenvoudig in gebruik
9
Geluidskwaliteit
8,5
Opties voor afspelen muziek
7
Ontwerp
8
Pluspunten
 • Makita DMR 110 is makkelijk te bedienen
 • Heeft zowel FM als DAB/DAB+
 • Werkt met 18 volt batterij en andere baterijen van Makita
 • Zuiver mooi geluidskwaliteit
 • Compact, makkelijk mee tenemen
- Minpunten
 • Geen opbergplek voor transformer
 • Accu laad niet bij tijdens gebruik met kabel
 • Geen bluetooth
 • Gee usb aansluiting
terug naar menu ↑

Wat is een Makita DMR 110 DAB+?

De Makita dmr 110 is bouwradio die veel wordt gebruikt door onder andere schilders, tegelzetters, mensen die werkzaam zijn in de bouw, doe het zelvers en hobby klussers. De reden waarom er door deze vakmannen vaak voor een bouwradio wordt gekozen is simpel. Bouwradio’s staan bekend om hun duurzaamheid, omdat ze zijn ontworpen om tegen vallen, water en stof te kunnen. Dit maakt ze ideaal om te gebruiken tijdens het klussen. De Makita dmr 110 is hierop geen uitzondering en biedt een aantal functies die hem tot de perfecte radio voor bouwwerkzaamheden maken. Zo beschikt de DMR 110 ook over een digitale DAB+ tuner, die ervoor zorgt dat u kunt genieten van een helder en ruisvrij signaal. De radio is ook spatwater- en stofdicht, met een IP-classificatie van 64. Dit betekent dat u de Makita dmr 110 zelfs in slechte weersomstandigheden kunt gebruiken. Met al deze eigenschappen is de dmr 110 de ideale werkradio tijdens elke klus.

terug naar menu ↑

Welke unieke functies heeft de Makita DMR 110 bouwradio?

De Makita DMR 110 is een bouwradio die een aantal functies heeft die hem de perfecte keuze maken voor professionals en hobbyklussers. We zullen deze functies hieronder uitleggen.

DMR 110 is een DAB bouwradio

De Makita DMR 110 bouwradio is een van de weinige bouwradio’s die een digitale DAB+ tuner heeft. Dit betekent dat je kunt genieten van een helder en ruisvrij signaal, zelfs in gebieden met slechte ontvangst. Met de DAB+ tuner kunt u ook uw favoriete zenders in het geheugen opslaan voor snelle en gemakkelijke toegang.

Overal muziek luisteren dankzij accu

De DMR 110 werkradio is te gebruiken met accu. Dit betekent dat je de radio overal mee naartoe kunt nemen, zelfs naar bouwplaatsen waar geen stopcontact aanwezig is. De accu’s zorgen ervoor dat je naar muziek kunt blijven luisteren, zelfs als de stroom uitvalt. Bekijk hier alle bouwradio’s met accu.

Volledig stofdicht, bestand tegen water en vallen

Een ander uniek kenmerk van de Makita DMR 110 bouwradio is dat hij spatwater- en stofdicht is. Dit betekent dat u de radio ook in slechte weersomstandigheden kunt gebruiken. De radio heeft een IP-classificatie van 64, wat hem tot een van de meest robuuste bouwradio’s op de markt maakt. Dankzij het robuuste frame is de dmr 110 ook bestand tegen vallen en stoten. Daardoor is het de ideale radio voor bouwwerkzaamheden.

makita-dmr-110-review

Krachtige stereoluidsprekers

De Makita DMR 110-bouwradio heeft twee krachtige stereoluidsprekers die een helder en krachtig geluid leveren. Dit is perfect voor wanneer u lawaaiig gereedschap moet gebruiken tijdens het werk.

Aux-ingang om uw smartphone aan te sluiten

De Makita DMR 110 bouwradio heeft ook een aux-ingang zodat je je smartphone of andere muziekspeler kunt aansluiten. Dit is perfect voor als je tijdens het werk naar je eigen muziek wilt luisteren.

Groot, contrastrijk LCD-display

De Makita DMR 110-bouwradio heeft ook een groot, contrastrijk LCD-display. Dit maakt het gemakkelijk om de tijd en de zenderinformatie te zien, zelfs in direct zonlicht. De verlichte knoppen op de radio maken het ook gemakkelijk om de radio bij weinig licht te bedienen.

Makkelijk in gebruik

Wanneer je kiest voor de Makita DMR 110 zal je merken dat deze ontzettend makkelijk in gebruik is. De bediening is eenvoudig en de radio is gemakkelijk mee te nemen dankzij het compacte ontwerp en het ergonamische handvat.

terug naar menu ↑

Specificaties van de Makita DMR 110 werkradio

MerkMakita
Garantie3 jaar
Gewicht4 kg
Aantal speakers2
Connectie met speakersAUX, FM, DAB
GeluidssysteemStereo
DAB-radioJa
FM-radioJa
AM-radioJa
IP-certificeringIP64
Accu-platformMakita LXT 14,4V, Makita LXT 18V
terug naar menu ↑

Voor- en nadelen van de Makita DMR 110

Pluspunten:
 • Makita DMR 110 is makkelijk te bedienen
 • Heeft zowel FM als DAB/DAB+
 • Werkt met 18 volt batterij en andere baterijen van Makita
 • Zuiver mooi geluidskwaliteit
 • Compact, makkelijk mee ten emen

Minpunten:
 • Geen opbergplek voor transformer
 • Accu laad niet bij tijdens gebruik met kabel
 • Geen bluetooth
 • Gee usb aansluiting

terug naar menu ↑

Wat vinden eerdere kopers van deze radio?

“Het gereedschap dat wij gebruiken is altijd van Makita en daarom ook gekozen voor deze Makita radio. Uitstekende geluidskwaliteit dankzij dab. Erg blij mee, goed koop gebleken”

“De dmr 110 bevalt mij erg goed omdat uitstekende geluidskwaliteit geeft en ik me niet druk hoef te maken of deze kapot gaat”

“Ik ben tevreden met mijn ervaring tot nu toe. De enige twee nadelen zijn dat er geen opbergruimte is voor de transformator en dat de connector voor de transformator zich aan de voorkant van de radio bevindt, waardoor de kabel in de weg zit”

Makita DMR110 DAB+
Aanbieding
7 maanden geleden

Makita DMR110 DAB+

Gratis verzending
139.00
Makita DMR110 DAB+ Bouwradio's
Beste deal op: Coolblue.nl
terug naar menu ↑

Conclusie: Makita bouwradio dmr 110 wel of niet kopen?

De Makita DMR 110-bouwradio is een hoogwaardige, duurzame radio die perfect is voor gebruik in elke werkomgeving. De stereoluidsprekers leveren helder geluid, en het grote LCD-display maakt het gemakkelijk om de tijd en zenderinformatie te zien. Via de aux-ingang kunt u uw smartphone of andere muziekspeler aansluiten, en de stofdichte, water-bestendig ontwerp maakt hem perfect voor gebruik in alle weersomstandigheden. De Makita DMR 110 is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare, duurzame radio voor zijn werkplek nodig heeft waarmee je urenlang kan genieten van loepzuivere muziek.

terug naar menu ↑

Makita dmr 110 kopen

Besloten om een makita dmr 110 te gaan kopen? Goede keus! Wij hebben voor je uitgezocht waar deze op dit moment tegen de laagste prijs vekrijgbaar is. Kijk hieronder waar je de dmr 110 het voordeligst kan vinden.

Makita DMR110 DAB+
Aanbieding
7 maanden geleden

Makita DMR110 DAB+

Gratis verzending
139.00
Makita DMR110 DAB+ Bouwradio's
Beste deal op: Coolblue.nl

Bouwradio