Bosch bouwradio

Bekijk en vergelijk de beste Bosch bouwradio's

bouwradio-van-bosch

Alle bouwradio’s van Bosch

Bosch GML Soundboxx 14.4-18V

Bosch GML Soundboxx 14.4-18V

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
172.38

Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
319.13
- 25%

Bosch Bouwradio GML 10,8V-Li

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
139.00 104.00

Bosch Bouwradio GML20 Powerbox 360

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
304.50

Bosch staat al jaren bekend als fabrikant van uitstekend elektrisch gereedschap. Ook de bouwradio’s die Bosch heeft ontwikkeld zijn van hoge kwaliteit. De krachtige en robuuste werkradio’s zijn bestand tegen alle uitdagingen van een bouw-of werkplaats, eenvoudig te bedienen en leveren een fantastisch uniek geluid. Ze werken zowel op netstroom als accu en daardoor zijn overal op elk moment te gebruiken. Op een volle accu gaat een werkradio van Bosch een hele dag mee. Regen, stof of viezigheid zal de bouwradio’s voor Bosch niet tegenhouden, want hier zijn ze tegen beschermd. Al deze eigenschappen samen maken een Bosch bouwradio de ultieme werkradio voor op bouw- en werkplaatsen.

Verschillende modellen Bosch bouwradio's

Bosch heeft in de afgelopen jaren verschillende werkradio’s op de markt gebracht. De twee radio’s die er bovenuit springen zijn de GML 50 Powerbox 360 Deluxe en GML 20 Powerbox 360. Deze twee vierkanten modellen leveren uitstekend geluid, zijn enorm krachtig en voorzien van een aluminium beschermende kooi. Naast grote bouwradio’s heeft Bosch ook compacte radio’s in het assortiment zitten zoals de GML Soundboxx en Bosch GPB. Ook deze radio’s zorgen voor een gezellig muziekje op elke bouw- of werkplaats.

Bosch bouwradio GML 50 Powerbox 360 Deluxe & GML20

Wanneer je de allerhoogste kwaliteit en zoveel mogelijk functionaliteiten wil dan zijn de Bosch GML 50 en GML 20 Powerbox 360 de beste keuzes. Deze werkradio’s bieden werkelijk alles wat je nodig hebt op de bouwplaats. Niet voor niets zijn de 360 Powerbox modellen favoriet bij veel vakmannen en professionals.

Uniek 360 graden geluid

Wat de Bosch GML 20 en GML 50 echt bijzonder maakt ten opzichte van andere werkradio’s is het ontwerp met rondom speakers en aan de onderkant een bass. Hierdoor luister je in 360 graden naar muziek. Dit betekent dat het niet uit maakt waar de radio of jij staat: in elke richting klinkt hetzelfde geluid.

Het geluid van de radio stel je in zoals jij dat wil: kies voor een voorgeprogrammeerde instelling of pas het geluid aan naar jouw persoonlijke wensen dankzij het (verlichte) display en bedieningspaneel. Alles is op deze werkradio’s aan te passen: van van hoge tonen tot lage tonen en natuurlijk de bass. Bij de Bosch GML 50 Powerbox 360 Deluxe kan je met een bijbehorende afstandsbediening de muziek makkelijk regelen.

Werkradio met verschillende afspeelmogelijkheden

De Powerbox GML 20 en GML 50 bieden de optie om naast de normale radiozenders ook naar je eigen muziek te kunnen luisteren. Dit kan bijvoorbeeld met een USB stick, SD kaart of door middel van AUX en je telefoon. Je telefoon is eenvoudig op te bergen in het vakje, zodat deze beschermt blijft tegen stof, vuil en water. Ook de USB stick en SD kaart zullen beschermd zijn in dit vakje.

Bosch-Powerbox-360-GML20
Bosch-Bouwradio-GML50-Powerbox-360-Deluxe

GML Powerbox 360: Beschermd tegen alles

Over stof, vuil of vocht hoef jij niet druk te maken, want de Powerbox radio’s zijn zo ontworpen om dit buiten te houden. Zo beschermen rubberen afdekkapjes bijvoorbeeld alle aansluitingen. Het verende aluminium frame is daarnaast extreem sterk en zorgt ervoor dat zelfs een val van drie meter hoogte de GML 20 en GML 50 niet klein krijgt.

Aansluiting van netstroomapparaten en Bosch accu’s

Zowel de GML 20 als de GML50 beschikken over twee ingebouwde 230 volt standaard contactdozen. Dit maakt deze bouwradio echt uniek, want hierdoor is het mogelijk om gereedschap zoals een boor, slijptol of iets anders te gebruiken als er geen stopcontact in de buurt is. De GML50 beschikt daarnaast ook over een ingebouwde accu lader voor alle Bosch 14,4V – 18V Litium ion accu’s. Hierdoor kan jij je de accu van je boor of ander elektrische gereedschap op laden met de radio. Het opladen van USB apparaten zoals je mobiel behoort tot de mogelijkheden.

Accu voor Bosch bouwradio

De GML20 en GML50 kunnen beide worden gebruikt middels netstroom (stekker) of via een Bosch 14,4 / 18 V Lithium ion accu. De radio gaat een volle werkdag mee als de accu volledig is opgeladen.

Bosch Bouwradio DAB+

Steeds meer bouwradio’s hebben de mogelijkheid om digitale radio (DAB+) te kunnen ontvangen. Deze DAB+ bouwradio’s hebben betere geluidskwaliteit en meer opties om muziek te kunnen beluisteren. Bosch heeft helaas nog geen DAB+ bouwradio op de markt gebracht. Het ziet er naar uit dat hier op korte termijn verandering in gaat komen maar wanneer is nog niet duidelijk. Wil je toch graag een bouwradio met DAB+? Bekijk eens de DAB+ modellen van Perfect Pro en Makita. Er is helaas ook nog geen Bosch bouwradio met bluetooth beschikbaar in Nederland. Ook de bouwradio’s met bluetooth zullen op korte termijn beschikbaar zijn.

Over Bosch

Bosch is een van oorsprong Duits bedrijf opgericht in 1886. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in vier verschillende divisies: automobieltechnologie, industriële technologie, energie- en bouwtechnologie en consumentenproducten. Veel vakmannen en professionele klussers zullen Bosch vooral kennen van de laatste divisie: consumentenproducten.

Vanaf 2013 levert Bosch hoogwaardig elektrisch gereedschap voor zowel consument als de professionele vakman. Het assortiment producten bestaat onder andere uit boormachines, zagen, schuurmachines en ook krachtige bouwradio’s. Het merk weet als geen ander waaraan goed elektrisch gereedschap moet voldoen en dat geldt zeker ook voor de werkradio’s. Dit heeft er toe geleid dat een Bosch bouwradio is voorzien van alle gemakken die van pas kunnen komen op de bouwplaats. Dit verklaart dan ook gelijk waarom vakmensen en professionele klussers meestal kiezen voor een bouwradio van Bosch.

Ben je hier naar op zoek?

Bouwradio