DeWALT bouwradio

Bekijk en vergelijk de beste DeWALT bouwradio's

dewalt-bouwradio

DeWalt ToughSystem Radio + XR lader

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
251.49

DeWalt DCR017 10.8-18V Li-Ion accu bouwradio met laadfunctie

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
Gratis verzending
287.99

DeWalt DCR020 10.8-18V

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
149.00

DeWalt DCR006 10.8-18V

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
Gratis verzending
83.49

DeWALT DCR011

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
117.24

Dewalt DWST1-81078 10,8-54V

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
250.09

DeWalt DWST1-75659 10.8-18V

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
251.49

DeWalt DCR019

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
Gratis verzending
98.49

Een DeWALT bouwradio mag op elke bouw- of werkplaats eigenlijk niet ontbreken. De geel-zwart gekleurde krachtpatsers zorgen ervoor dat elke verbouwing, renovatie of andere werkzaamheden een stukje makkelijker gaan. DeWALT bouwradio’s zijn er in verschillende afmetingen en met verschillende functionaliteiten. De keuze is reuze. Zo zijn er onder andere DeWALT werkradio’s met DAB+ ontvangst, bluetooth en ook radio’s met accu. Alle bouwradio’s zij ontzettend robuust en zo ontworpen dat ze tegen een stootje, regen en stof kunnen. Wil je zorgeloos in alle situaties muziek kunnen luisteren? Kies dan voor een DeWALT bouwradio.

De voordelen van een DeWALT werkradio

1. Gegarandeerde robuustheid

Stof, vallen, hitte, kou en regen: niks krijgt een bouwradio van DeWalt kapot. Alle bouwradio’s zijn verzekerd van gegarandeerde robuustheid, of hoe DeWALT het zelf noemt: GUARANTEED THOUGH. Ook heeft elke bouwradio een water- en stofafstotend ontwerp en een beschermende rolkooi. Zorgen maken of jouw radio kapot kan gaan is echt niet nodig. Met een bouwradio van DeWALT geniet jij tijdens elke klus van heerlijke muziek, hoe zwaar deze klus ook is.

2. Muziek luisteren zoals jij dat wil

Met een bouwradio van DeWALT heb je de mogelijkheid om muziek te luisteren zoals jij dat wil. Luister je graag naar de radio zonder storingen? Dan is een bouwradio met DAB+ echt iets voor jou. Ben je tevreden met standaard geluidskwaliteit? Kies dan de DeWalt DCR019 met alleen FM-radio. Als je de radio even zat bent en behoefte hebt aan je eigen muziek zijn er drie mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld met een USB stick, een aux-kabel gekoppeld aan je telefoon of draadloos met bluetooth. In het laatste geval kies je voor een DeWALT bouwradio met bluetooth functionaliteit.

3. XR Accusysteem

De meeste bouwradio’s waaronder de DeWALT DCR017, DCR019 en DCR020 bieden plaats aan een 10,8-18V Li-ION accu. Hierdoor is het mogelijk om ook gebruik te maken van de radio als er geen stroomvoorziening in de buurt is. Een aantal werkradio’s zoals de DWST1-75659 en DWST1-81078 heeft zelf een ingebouwde XR lader. Hierdoor is het mogelijk om andere DeWALT accu’s van 10.8V – 18V op te laden. Dit is erg handig wanneer je de accu van een boormachine of decoupeerzaag moet opladen.

4. Geschikt voor hobbyklussers & vakmannen

Het gereedschap wat DeWALT op de markt brengt is voor iedereen geschikt. Van professionele vakmannen tot de hobby klussers: iedereen kan het gebruiken. Ook de werkradio’s van DeWALT voldoen aan de eisen.  Elke werkradio levert namelijk fantastisch geluid, zijn stevig en dankzij het ergonomische handvat gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de meegeleverde accu geniet je van muziek zonder zorgen te maken over de stroomfaciliteiten. Daanaast beschikken de DeWALT werkradio’s ook vaak over handige opties zoals ingebouwde stopcontacten, acculaders en ingangen zoals USB en AUX. Ook handig: DeWALT radio’s  beschikken over zogeheten preset knoppen waardoor je favoriete radiozenders worden onthouden. Hierdoor heb jij binnen enkele seconden jouw lievelingszender opstaan.

Overzicht van alle DeWALT bouwradio’s

DeWALT heeft verschillende bouwradio’s op de markt gebracht. Allemaal met verschillende afmetingen en verschillende functionaliteiten. Zo zijn er radio’s die digitale radio kunnen afspelen (DAB+), werkradio’s waarmee je draadloos je eigen muziek kan luisteren (bluetooth), bouwradio’s met accu, grote radio’s en uiteraard ook compacte. Zie hieronder een compleet overzicht van alle DeWALT bouwradio’s.

Werkradio DeWALT met bluetooth

Wanneer jij draadloos je favoriete muziek wil luisteren dan is een DeWALT bouwradio met bluetooth de beste keuze. Dankzij bluetooth zal je minder gedoe hebben met kabels op de werk/bouwplaats. Met bluetooth bepaal je helemaal zelf wel nummer er wordt afgespeeld en regel je dat allemaal vanaf je telefoon. Het enige waarop je moet letten bij een bouwradio is dat je gekoppelde telefoon en radio niet verder dan 25 meter uit elkaar zijn. Anders kan de verbinding gaan stotteren en neemt de geluidskwaliteit af. Denk je dat een bouwradio met bluetooth iets voor jou is? De DeWALT ToughSystem Radio + XR lader en DEWALT DCR027-QW beschikken beide over deze functionaliteit. Dit zijn daarnaast de grootste bouwradio’s van DeWALT en hebben het vermogen om de hele werk/bouwplaats te voorzien van gezellige muziek.

dewalt bouwradio met bluetooth
dewalt-werkradio-met-DAB

Digitale radio luisteren met een DAB+ bouwradio

Wil je radio kunnen luisteren zonder storingen en met de beste geluidskwaliteit? Kies dan voor een bouwradio met DAB+. Dankzij deze techniek zal je niet alleen meer gaan genieten van muziek ook ontvang je meer radiostations + informatie over files en sportuitslagen. Ten opzichte van FM radio is dit echt een enorme verbetering.

DeWALT heeft een aantal radio’s ontwikkeld die de DAB+ techniek ondersteunen. Dit zijn de DWST1-75659, DWST1-81078, DEWALT DCR017 en DCR020.

Over het merk: DeWALT

DeWALT is een Amerikaans bedrijf dat zich al bijna 100 jaar bezighoud met het maken van sterk en stevig gereedschap. Het assortiment van het bedrijf is gigantisch. Met meer dan 200 verschillende soorten handgereedschappen en 800 gereedschap accessoires misschien wel één van de grootste ter wereld. Het is dan ook niet gek dat professionele klussers, doe-het-zelvers en handige vakmannen dagelijks gebruik van deze herkenbare geel-zwarte tools.

Het is niet alleen het uitgebreide assortiment wat DeWALT zo groot heeft gemaakt. Ook de kwaliteit van het gereedschap is ontzettend goed. Elk product die het bedrijf op de markt brengt is namelijk verzekerd van gegarandeerde robuustheid. Of hoe DeWALT het zelf noemt: GUARANTEED TOUGH. Voordat een product zoals een bouwradio op de markt komt, moet deze eerst de zwaarste testen met succes afleggen. Dit betekent dat het gereedschap klaar is voor elke klus, hoe zwaar deze ook mag zijn.

Wanneer je toch twijfelt over een DeWALT radio zijn er ook nog een aantal andere opties. Zo kan je kiezen voor de populaire Makita bouwradio, Milwaukee bouwradio of kijk je wat de beste bouwradio is.

Ben je hier naar op zoek?

Bouwradio