Hilti bouwradio

Vind de ultieme bouwradio

Elke bouwplaats heeft het nodig om voor een uitstekende werksfeer te zorgen; een Hilti bouwradio. Sta jij op het punt eentje te halen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want op deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over een Hilti bouwradio.

Makita DMR112 DAB+

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
179.00

Bosch Bouwradio GML50 Powerbox 360 Deluxe

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
319.13
- 25%

PerfectPro Rockbox 2

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
Gratis verzending
159.00 119.00
PerfectPro-Soloworker-DAB-Bluetooth-voorkant

PerfectPro Soloworker DAB+ Bluetooth

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
109.09

Doe de keuzehulp en vind de best bouwradio!

Met de bouwradio keuzehulp ontdek je binnen vijf seconden wat de best bouwradio voor jouw situatie is. Je krijgt gelijk te zien welke radio voldoet aan jouw eisen en meer informatie over het apparaat lezen.

[h5p id="1"]

Drie voordelen van een Hilti bouwradio

1. Het koppelt eenvoudig aan jouw mobiel

Het eerste voordeel van een Hilti bouwradio is dat het aan jouw mobiele telefoon kan worden gekoppeld. Dit kan via de kabels die verbinding maken met de bouwradio. Maar het is tevens mogelijk om van bluetooth gebruik te maken. Hierdoor is het eenvoudig om met behulp van jouw smartphonemuziek af te spelen.

2. Het kan alles aan

Een ander voordeel van deze bouwradio is dat het werkelijk alles aan kan. Dit is vooral handig voor bouwplaatsen. Of het nou vocht of stof is; deze bouwradio staat hier onverschillig tegenover. Hetzelfde geldt wanneer de radio valt of juist een ander voorwerp op de bouwradio belandt.

3. De twee speakers zorgen voor een perfect geluid

Tot slot heb je een werkelijk perfect geluid met deze bouwradio. Dit komt doordat het twee speakers bevat die van een hoge kwaliteit zijn. Daardoor is de muziek die je hoort loepzuiver en kun je er volledig van genieten.

Alles wat je moet weten voordat je een Hilti bouwradio koopt

Wat is een Hilti bouwradio?

Een Hilti bouwradio is een radio gemaakt door het merk Hilti met als doel om op bouwplaatsen te worden gebruikt. Door de speciale kenmerken van deze radio veegt het elk obstakel daar volledig van zich af.

Waarom een Hilti bouwradio?

Er zijn verschillende redenen om voor een Hilti bouwradio te kiezen. Het voornaamste is dat je een bouwradio wilt hebben die tegen alles bestand is wat je op een bouwplaats tegenkomt. Zo heeft het geen last van bijvoorbeeld vocht of stof. Daarnaast kan deze bouwradio ook tegen een stootje. Verder is deze bouwradio makkelijk te gebruiken en heb je zelfs keuze uit meerdere opties. Denk dan aan een radiozender opzetten of juist via je smartphone Spotify verbinden met deze bouwradio.

Hoe werkt een Hilti bouwradio?

Een Hilti bouwradio is op een zeer eenvoudige wijze te gebruiken. Ten eerste zet je de radio aan, waarbij je kijkt of de accu’s mooi vol zitten. Vervolgens bepaal je welk radiozender je naar wilt luisteren. Ook kun je bluetooth aanzetten om de muziek die zich op jouw mobiele telefoon bevindt te laten spelen op de radio. Vervolgens bepaal je het volume van de radio en voilà; je kan heerlijk aan het werk.

Welke verschillende soorten Hilti bouwradio’s zijn er?

Er zijn twee soorten Hilti bouwradio’s op de markt te vinden. Echter is het model, de RC 4/36-DAB, hetzelfde. Daardoor is het enige verschil hoeveel Volt (V) de bouwradio gebruikt. Eentje gebruikt 110V, terwijl de ander 230V gebruikt.

Maak elke klus leuk met een hilti bouwradio!

Hoe kies je de juiste Hilti bouwradio?

Het kiezen van de juiste Hilti bouwradio kan knap lastig zijn. Het verschil tussen de modellen is immers minuscuul. Daarom raden we je aan je op dit vlak niet zoveel zorgen te maken. Indien bij een van de twee bijvoorbeeld een aanbieding loopt, is het geen probleem om voor de goedkoopste te kiezen.

Wat is de beste Hilti bouwradio en waarom?

Doordat het verschil tussen de Hilti bouwradio’s zo immens klein is, kun je haast niet zeggen dat er een beste Hilti bouwradio is. Dat gezegd hebbende is onze mening dat de Hilti bouwradio van 230V net wat beter is. Dit komt doordat bij een hogere stroombelasting je een sterke stroomsterkte nodig hebt met een 110v bouwradio vergeleken met een bouwradio van 230V. Daardoor is een 230V de meer stabiele optie van de twee.

Ben je hier naar op zoek?

Bouwradio