Makita bouwradio

Bekijk en vergelijk de beste Makita bouwradio's

makita bouwradio

Alle Makita bouwradio's

Makita MR052

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
50.33

Makita DMR112 DAB+

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
179.00
makita dmr106b

Makita DMR106B bouwradio

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
170.67

Makita DMR202 Bluetooth speaker met Mediaspeler

Beste deal op: Coolblue.nl
Gratis verzending
124.99

Makita MR001GZ bouwradio

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
139.99

Makita DMR112 DAB+

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
180.00

Makita DMR108

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
143.00

Makita MR003GZ bouwradio

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
184.65

Makita DMR200

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
119.00

Makita DMR 107

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
154.64

Makita MR002GZ bouwradio

Beste deal op: bol.com
Gratis verzending
161.95

Makita MR004GZ bouwradio

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
Gratis verzending
162.89

Met een Makita bouwradio geniet je tijdens het bouwen en klussen van kraakheldere muziek. Zelfs als het regent of op stoffige plekken, want bouwradio’s van Makita zijn waterdicht en stofbestendig. Duizenden mensen maken dagelijks gebruik van een Makita bouwradio en dat is zeker niet zonder reden. Makita is namelijk dé specialist op het gebied van elektrisch gereedschap. Na jarenlange ervaring weet het merk dan ook exact over welke functies een bouwradio moet beschikken. Hierdoor zijn bouwradio’s van Makita bestand tegen alle uitdagingen van een bouw of werkplaats en kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Het bedienen van een Makita radio is eenvoudig en met één druk op de knop start de muziek. De werfradio’s beschikken meestal over een ingebouwde accu. Dit betekent dat de radio praktisch overal neergezet kan worden. De kunststoffen behuizing zorgt ervoor dat de radio beschermd is tegen vallen en stoten. Dankzij de inklapbare handvatten zijn de radio’s daarnaast gemakkelijk te verplaatsen.

De voordelen van een Makita radio

1. Gebruiksgemak

De bouwradio’s van Makita zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Het verlichte display maakt de bediening eenvoudig en met één druk op de knop wordt jouw favoriete muziek afgespeeld. Daarnaast zijn Makita werfradio’s compact, licht van gewicht en beschikken ze over een ergonomisch handvat. Hierdoor zijn ze overal gemakkelijk mee naar toe te nemen en eenvoudig te verplaatsen.

2. Uitstekende geluidskwaliteit

Een Makita bouwradio geeft mooi zuiver geluid. Ook hebben ze genoeg power om een kleine bouwplaats te voorzien van een gezellig muziekje. Zelfs als er met luidruchtig gereedschap zoals een boor wordt gewerkt is de muziek goed hoorbaar. Een ander pluspunt: je hebt altijd en overal bereik. Zowel met AM, FM of DAB+. Uiteraard geldt dit ook wanneer je muziek afspeelt via AUX, Bluetooth of USB.

3. Bestand tegen alle uitdagingen van een bouwplaats

Ook tijdens een flinke bui of in een stoffige omgeving zal een bouwradio van Makita muziek blijven afspelen. De radio’s zijn namelijk stof- en waterbestendig. De enorm sterke kunststoffen behuizing zorgt er tevens voor dat vallen en stoten geen problemen oplevert. Samen maken deze eigenschappen een Makita bouwradio ideaal voor op werkplaatsen, bouwplaatsen en andere uitdagende omgevingen.

4. Uitstekende kwaliteit accu’s

De meeste werfadio’s van Makita werken op netstroom of met een accu. Een bouwradio met accu kan enorm handig zijn. Hierdoor kan je namelijk ook muziek luisteren als er even geen netspanning in de buurt is. Ideaal bijvoorbeeld als je aan het schilderen bent op een steiger. De accu’s van Makita zijn van topkwaliteit. Met een volle accu luister je urenlang naar al je favoriete muziek. Sommige accu’s gaan meer dan 20 uur mee! Een ander pluspunt: meerdere soorten accu’s van Makita passen in de bouwradio. Dit is handig als je al accu’s hebt voor ander Makita gereedschap.

Verschillende soorten Makita bouwradio’s

Makita heeft in de afgelopen jaren verschillende modellen bouwradio’s uitgebracht. Deze modellen hebben allemaal unieke functionaliteiten. Zo beschikt de Makita DMR110 bijvoorbeeld over een DAB+ tuner, is een Makita DMR112 alleen met netstroom te gebruiken (geen accu) en heeft de DMR108 de mogelijkheid om draadloos muziek luisteren door middel van Bluetooth. Het is belangrijk om vooraf goed te bepalen welke functionaliteiten jouw toekomstige bouwradio moet hebben. Hiermee maak je de zoektocht naar een geschikte radio een stukje makkelijker. Hieronder worden de verschillende modellen bouwradio’s en de functionaliteiten uitgebreid behandeld.

Makita bouwradio DAB

Wanneer je zonder ruis en storingen muziek wil luisteren heb je een Makita bouwradio met DAB+ nodig. DAB+ is een digitaal systeem waarmee het mogelijk is om in heel Nederland gratis regionale, publieke en commerciële radiostations te ontvangen. Naast dat de geluidskwaliteit van een DAB bouwradio ontzettend hoog is heb je nog een aantal voordelen. Zo kan je radiozenders zoeken op naam in plaats van op frequentie, krijg je tijdens het muziek luisteren extra informatie zoals bijvoorbeeld filemeldingen en zijn er meer radiozenders beschikbaar. Bouwradio’s van Makita zijn meestal iets duurder, maar dan krijg je ook een stuk meer voor terug.

Bouwradio’s van Makita die beschikken over de zogeheten DAB plus techniek zijn onder andere de Makita DMR110, DMR112, en de Makita DMR115.

makita bouwradio dab
Makita bouwradio bluetooth

Draadloos muziek afspelen: kies een Makita bouwradio bluetooth

Professionals en vakmensen zullen het over één ding eens zijn: werken met snoeren is niet prettig. Makita is zich hiervan bewust en heeft daarom bouwradio’s ontwikkelt die beschikken over een Bluetooth functie. Hierdoor is het mogelijk om via een mobiel apparaat, draadloos muziek af te spelen op een radio. Voordelen van een Makita bouwradio met Bluetooth zijn geen gedoe met snoeren, zelf bepalen welk liedje de radio moet afspelen en de mogelijkheid om meerdere apparaten te koppelen.  Een nadeel van Bluetooth is wel dat het apparaat en het mobiele apparaat in de buurt van elkaar moet blijven. Er zijn een aantal werfradio’s van Makita uitgerust met de Bluetooth functionaliteit. Dit zijn de Makita DMR112 DAB+, Makita DMR202 Bluetooth speaker, DMR200, DMR115 en de Makita DMR108.

Dit zijn de beste Makita bouwradio’s!

Een geschikte bouwradio vinden kan lastig zijn. Het aanbod is groot en elk model beschikt over andere functionaliteiten. Zo heeft de ene werfradio een digitale DAB+ tuner en de andere radio een Bluetooth ontvanger. Om je te helpen bij de zoektocht naar een geschikte radio hebben we de beste Makita bouwradio’s hieronder geselecteerd. Hierbij hebben we gekeken naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, of de bouwradio beschikt over de juiste functionaliteiten en zijn de reviews van huidige gebruikers meegenomen. Bekijk hier wat de beste bouwradios van dit moment zijn. 

makita bouwradio usb

Makita bouwradio met USB

Wanneer de bouwradio van Makita over een USB-poort beschikt kan je heel eenvoudig jouw favoriete muziek luisteren. Het enige wat je hoeft te doen is een USB-stick of media apparaat inpluggen en vervolgens op ‘play’ drukken. Een extra voordeel van een bouwradio met usb: gekoppelde telefoons of tablets zullen worden opgeladen tijdens het afspelen van muziek. Hoe fijn is dat?

Voordat je een radio met USB-poort koopt is het volgende handig om te weten. Wanneer je ervoor kiest om een telefoon te koppelen door middel van USB moet deze wel altijd in de buurt blijven van de radio. Hoewel de bouwradio tegen stof, regen en een stootje kan, geldt dit niet voor alle smartphones. Gelukkig heeft Makita daar een oplossing voor gevonden. Bijna elke Makita werfradio heeft namelijk de mogelijkheid om je smartphone veilig op te bergen.

Let op: niet elke Makita radio beschikt over een USB-poort. Wil jij een bouwradio met USB? Dan zijn de volgende modellen een goede keus: Makita DMR112 DAB+, DMR202 Bluetooth speaker, Makita DMR108, DMR200 en de Makita DMR 115.

Makita bouwradio met accu

Professionals en vakmensen die werkzaam zijn in de bouw zullen het over één ding eens zijn: werken met snoeren is niet prettig. Makita weet dit als geen ander en heeft daarom een aantal werkradio’s uitgerust met een accu. En deze accu’s zijn goed, heel goed. Ze leveren namelijk de kracht en het uithoudingsvermogen waar je als vakman en professional naar vraagt. Dit betekent dat Makita bouwradio’s met accu soms wel meer dan 20 uur muziek kunnen afspelen. Is de accu toch leeg? Laad hem dan op met de snel lader en binnen no time kan jij weer genieten van kraakheldere muziek.

De volgende Makita radio’s beschikken over accu:

Makita bouwradio dab+ met accu

Wanneer je op zoek bent naar een Makita bouwradio met DAB+ en accu zijn er twee opties.

makita bouwradio met accu

Veel professionals kiezen voor een Makita bouwradio

Makita bouwradio aanbiedingen

Regelmatig zijn er verschillende Makita bouwradio aanbiedingen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld een accu cadeau krijgt of dat er korting op de radio zit. Goedkope Makita radio’s en interessante aanbiedingen zijn hier te vinden.

Over Makita

Makita is een internationaal bedrijf dat zich al meer dan 100 jaar volledig focust op het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Deze focus heeft geleid tot uitstekende producten waar vakmensen dagelijks op kunnen vertrouwen. Binnen de gereedschapsbranche wordt het merk daarom ook gezien als dé specialist op gebied van elektrisch gereedschap. Makita produceert wereldwijd meer dan 1500 verschillende machines, waaronder bouwradio’s, decoupeerzagen, meetgereedschap, boormachines, slijpers en overige accessoires en toebehoren. Het elektrische gereedschap wat het merk levert is eenvoudig te gebruiken en makkelijk te onderhouden. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: het elektrische gereedschap van Makita laat je nooit in de steek en klaart elke klus. Groot of klein, dag in, dag uit.

Dat het merk vertrouwen heeft in haar eigen producten is wel op te maken uit het garantiebeleid. Wanneer je Makita gereedschap koopt heb je namelijk altijd drie jaar garantie. Op de accu’s en laders krijg je twee jaar garantie en op accessoires en toebehoren krijg je een jaar garantie. Makita is van oorsprong een Japans bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Ook in Nederland heeft het merk een vestiging. Zie de volgende video voor een kijkje achter de schermen bij één van de beste producenten op gebied van elektrisch gereedschap.

Niet meer leverbare bouwradio’s

De Makita bouwradio’s BMR100 en BMR102 zijn uit het assortiment en nooit meer leverbaar. Deze radio’s zijn beide opgevolgd door de Makita DMR107. Ook de Makita bouwradio’s DMR102 en DMR105 zij niet meer te verkrijgen. Het beste alternatief voor deze modellen is de Makita DMR115.

Ben je hier naar op zoek?

Bouwradio