Panasonic bouwradio

Bekijk de beste Panasonic bouwradio

bouwradio-van-Panasonic

Waarom een Panasonic bouwradio

Een Panasonic bouwradio mag tijdens het klussen, bouwen of een andere situatie niet ontbreken. Deze radio’s zijn namelijk speciaal ontworpen om elke uitdaging aan te kunnen. Of je nou gaat verbouwen in een stoffig huis, zware werkzaamheden doet in een vochtige omgeving of hem gebruikt in je vrije tijd: een bouwradio van Panasonic is klaar voor elke situatie. De radio’s zorgen voor oneindig muziekplezier en een beter sfeer tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Je hoeft je niet druk te maken of de radio kapot gaat. Bouwradio’s van Panasonic zijn water, stof en vuilbestendig. Daarbij zijn ze dankzij een oersterk frame en stevige kooi beschermd tegen eventueel vallen en stoten. Dankzij de bluetooth-tuner heb je de mogelijkheid om je heel eenvoudig je eigen nummers af te spelen en met DAB+ luister je naar muziek in de allerhoogste geluidskwaliteit. Doordat de werkradio’s van Panasonic beschikken over een accu, kan je de radio overal neerzetten en ook gebruiken zonder directe toevoer van netstroom. De Panasonic EY37A2 is momenteel de enige werkradio die Panasonic heeft uitgebracht.

Grote afmeting speakers voor een helder en dynamisch geluid Panasonic product met optimale weergave in hoog en laag bereik Bluetooth® functie Bestand tegen water en stof Stof en waterdicht IP64 en stevige bescherming rondomn Toon instellingen FM/AM met 12 voorkeurszenders
Gratis verzending
194.33
Bekijk prijs
Beste deal op: bol.com

Voordelen van de Panasonic EY37A2

1. Uitstekende geluidskwaliteit: helder en dynamisch

Doordat Panasonic 80 jaar ervaring heeft in de auto technologie beschikken de bouwradio’s van het merk over een helder en dynamisch geluid. De EY37A2B zijn voorzien van twee uitstekende speakers aan de voorkant waardoor je altijd uitstekende geluidskwaliteit hebt. Het geluid kan je zelf instellen of je kiest één van de vijf muziekinstellingen.

2. Eenvoudige Bluetooth functie met veel mogelijkheden

De Panasonic EY37A2B is voorzien van een bluetooth functie en hierdoor koppel je bijvoorbeeld je telefoon aan de radio. Dit bied de mogelijkheid om je eigen muzieknummers te luisteren, YouTube te gebruiken, Spotify, digitaal radio te luisteren (DAB+) of om zelfs telefoongesprekken via de radio te voeren.

3. Panasonic EY37A2B: klaar voor elke klus

De EY37A2B bouwradio is ontzettend robuust en heeft een IP-waarde van 64. Dit betekent dat de radio’s bestand zijn tegen water, stof en viezigheid. Ook zijn ze voorzien van een extra sterk frame en beschermende kooi waardoor ze elke uitdaging doorstaan. Een bouwradio van Panasonic is dan ook uitstekend geschikt voor gebruik op werkplaatsen.

4. Accu bouwradio: overal muziek luisteren

Doordat de werkradio’s van Panasonic naast netstroom ook werken op accu zijn de radio’s overal te gebruiken. Dankzij het stevige handvat zet je de radio overal neer waar jij wilt. Zelfs in een steige, naast je terwijl je aan het metselen bent of thuis in de tuin hoor jij lekkere muziek.

Welke accu voor de Panasonic EY37A2B?

Wanneer je de radio overal wilt kunnen neerzetten en/of de radio wilt gebruiken zonder stroomfaciliteiten heeft je bouwradio een accu nodig. De EY37A2B werkt alleen met specifieke accu’s van Panasonic. De accu’s die geschikt zijn voor de EY37A2B zijn de: Panasonic EY9L45B 14.4 Li-ion accu en de EY9L54B 18 Li-ion accu.

Is de Panasonic EY37A2B een DAB+ bouwradio?

De EY37A2B is geen bouwradio met DAB+ maar door de aanwezigheid van een bluetooth-tuner is het wel mogelijk, met je telefoon of ander apparaat, om digitale radio te luisteren. Wil je toch graag een bouwradio met DAB+? Bekijk hier dan alle bouwradio’s die beschikken over deze functie.

Over Panasonic

Het Japanse bedrijf Panasonic is opgericht in 1918 en van de grootste elektronica producten van de wereld. Al meer dan dertig jaar maakt het bedrijf kwalitatieve en duurzame powertools voor toepassingen in de bouw en industrieel gebruik. Het assortiment producten wat Panasonic maakt bestaat onder andere uit: boormachines, boorhamers, zagen en ook accu bouwradio’s.

Ben je hier naar op zoek?

Bouwradio